Ertussen uit met kerst – Winterberg!

0

Haal het beste uit de kerstdagen! Kerst is het gezelligste feest van het jaar. Een feest van warmte, gezelligheid en overvloed. Samen de kerstboom optuigen, gezellig naar een kerstmarkt toe, samenzijn met familie, cadeautjes uitpakken, kerstliedjes zingen met de kinderen en genieten van een heerlijk kerstdiner. Het moment om samen met uw dierbaren iets leuks te ondernemen.

Ga er met de kerst eens lekker tussenuit. Wat dacht u van een paar actieve dagen in het mooie Winterberg? Dit gezellige wintersport stadje in het Duitse Sauerland is een vakantiegelegenheid bij uitstek. Voor jong en oud, winter en zomer, er zijn altijd spannende activiteiten en natuurlijk de beroemde bratfesten. Kijk eens op één van de volgende websites voor de leukste uitjes naar Winterberg:
Winterbergseuitjes.nl
Tijdvoorwinterberg.nl
Bestofwinterberg.nl

‘s Winters skiën, langlaufen, snowboarden en natuurlijk de beroemde apres-ski. In de zomer wandelen, klimmen en mountainbiken. Kortom een spannende en actieve omgeving waar u ook zeker eens geweest moet zijn!

Kerst liever in eigen land vieren?
Kijk ook eens naar de kerstspecial die Recreatief.nl heeft samengesteld. Hier vind je de leukste tips voor een dagje uit, een nachtje of weekendje in een hotel, kerst in Hochsauerland, theatershows, special groepsuitjes voor de kerstdagen, romantische arrangementen voor jou en je partner en nog veel meer! Klik hier om direct een kijkje te nemen in de Kerstspecial.

Delen

About Author