Á la carte van Welcome Hotel Residenzschloss Bamberg

0

Welcome Hotel Residenzschloss Bamberg in Bamberg is uitermate geschikt voor een heerlijk weekendje weg. U zult hier lekker genieten van een uitbegreid 4-gangendiner en u blijft overnachten in een mooie hotelkamer.

Op een ideale locatie aan de oevers van de rivier de Regnitz in Bamberg en op slechts 1 kilometer vande grootst bewaarde historische binnenstad van Duitsland, vindt u dit luxe, superieure viersterrenhotel, dat elegante accommodatie biedt.
Bij het gastvrije Welcome Hotel Residenzschloss Bamberg kunt u zich lekker laten verwennen met dit heerlijke Verwen arrangement. Ontspannen en je in luxe laten wentelen in de beauty of lekker relaxen in de sauna, stoombad, whirlpool of gewoon even lekker fitnessen .

Op een ideale locatie aan de oevers van de rivier de Regnitz in Bamberg en op slechts 1 kilometer vande grootst bewaarde historische binnenstad van Duitsland, vindt u dit luxe, superieure viersterrenhotel, dat elegante accommodatie biedt.

Bij het gastvrije Welcome Hotel Residenzschloss Bamberg kunt u zich lekker laten verwennen met dit heerlijke Verwen arrangement. Ontspannen en je in luxe laten wentelen in de beauty of lekker relaxen in de sauna, stoombad, whirlpool of gewoon even lekker fitnessen .

Lijkt dit jou ook wat?

Delen

About Author